Ukesmeny 3

God lørdag 🙂

Tenk at vi er kommet til uke 3 i januar allerede? For meg går de første dagene etter nyttår alltid ekstra fort. Kanskje fordi man har det ekstra travelt og det er mye som må planlegges for det nye året. Derfor legger jeg ut denne ukesmenyen her på en lørdag i stedet for søndag som den vanligvis pleier å komme.

De som har fulgt bloggen og mine sosiale medier fra start vet at jeg elsker å planlegge ukesmenyen og handle inn i helgene. Da får man en stressfri start med tanke på middager når mandagen kommer igjen. Håper dere også rekker å handle inn denne lørdagen 🙂

Mandag: Tempura Maki:

Tirsdag: Kylling Adobo:

Onsdag: Thai Nudelsalat Med Biff Og Tamarind Saus

Torsdag: Pad Thai Med Scampi:

Fredag: Kinesisk Hoisin And:

Lørdag: Tom Yum Suppe:

Søndag: Sommerruller Med Flambert Laks:

Helgekos: Klementin Mochi:

Ønsker dere en riktig fin helg og håper dere får litt inspirasjon til ukesmenyen! I morgen kommer det forresten en super lett og god kake, vi sees 🙂
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*