Ukesmeny 47

God søndag fine dere 🙂

Denne uken har jeg prøvd å sette sammen en ukesmeny som består av både kjøtt og fisk, brød, ris og nudler. Du finner rett og slett litt og alt, og jeg håper virkelig en av rettene havner på middagsbordet ditt 🙂

Mandag: Tonkatsu Sandwich:

Tirsdag: Kylling Nudelsuppe:

Onsdag: Thai Biff Og Mango Salat:

Torsdag: Kinesisk Biff I Sursøt Saus:

Fredag: Flambert Laks Nigiri Med Chilimajones Og Teriyaki Saus:

Lørdag: Stekt Ris Med Ananas Og Skinke:

Søndag: Crispy Duck Bao Buns:

Helgekos: Koreanske Boller:

Jeg vil også si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg får av dere hver eneste dag. Og at dere tar dere tid til å skrive lange DM til meg på Instagram 🙂 Har du lyst til å få med deg hverdagsglimt fra Alt Asiatisk, er det bare å følge meg her.

Gleder meg til dele mange spennende retter som kommer denne uken med dere,
Klem TuTu

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*