Ukesmeny 44: Nudel Favoritter

God søndag dere 🙂

I dag tenkte jeg å gjøre en litt annen vri av ukesmenyen. Bloggen har nå fylt seg opp med mer enn 150 oppskrifter, og det har vært utrolig gøy å dele en stor variasjon av ulike oppskrifter med dere 🙂 En ting jeg har lagt merke til, er at de klassiske take-away rettene, og spesielt stekt nudler har vært de mest populære og de mest testede oppskriftene på bloggen. Derfor tenkte jeg å dele fem av mine favoritt stekte nudler oppskrifter med dere i dag, og håper dere vil inkludere en av dem i deres ukesmeny 🙂

Stekt Nudler Med Biff:

Stekt Nudler Med Scampi Og Grønnsaker:

Koreanske Stekte Glassnudler:

Stekt Udon Med Biff og Sesamsaus:

Biff Chopsuey Nudler:

Ta også en titt på flere nudler oppskrifter på bloggen her, og tidligere ukesmenyer her 🙂

Det beste med stekt nudler er at de smaker like godt dagen etter. Derfor passer de også perfekt oppi matboksen som en kjempegod lunsj 🙂

Ønsker dere en riktig fin søndag, og skulle dere ha forslag på noen nye retter, er det bare å sende meg melding på Instagram eller Facebook 🙂
Klem TuTu

8
Kommenter

Legg inn en kommentar

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Fan!
Guest
Fan!

Hei! Helt fantastisk blogg!! Og jeg håper du skal ha matkurs! 🙂 jeg har et lite ønske, er det mulig å lage et innlegg der du viser hva slags ingredienser du bruker? Typ bilde av de forskjellige typene soyasaus, oystersaus osv? 🙂

Ingrid
Guest
Ingrid

(jeg får ikke svart deg direkte på kommentaren) Vi har testet biff chop suey, innbakt kylling i appelsinsaus, five spice hoisin chicken og spicy dumplings! Orange chicken og spicy dumplings har vi laget to ganger allerede 😀 så har vi laget mango sago to ganger (det var noe av det beste vi har smakt!), mochi ice-cream og mitarashi dango. Jeg har lagt ut story av maten (og tagget deg) to ganger, og har fått masse tilbakemelding! Gleder oss til å prøve mer!

Ingrid
Guest
Ingrid

Jeg må bare få sagt hvor utrolig glad jeg er for å ha funnet denne bloggen!! Jeg og samboeren min elsker asiatisk mat, men vi har hatt en oppfatning av at det er vanskelig å lage og vanskelig å finne/få tak i ingredienser.. vi fant profilen din på instagram og videre bloggen din for ca en uke siden, og har bare laget retter fra bloggen sin siden! Selvfølgelig med tilhørende desserter, også herfra.. alt vi har smakt sliter vi med å rangere siden alt har vært så utrolig godt! Vi gleder oss til å prøve enda flere av oppskriftene dine!… Read more »

Tone Hansen
Guest
Tone Hansen

Skal det bære ingefær også oppi? 😊