Ukesmeny 43

Inneholder: ANNONSE: I samarbeid med BAMA og kampanjen #diggpotet

God søndag fine dere 🙂

I dag deler jeg en fargerik og smakfull ukesmeny med dere. Her finner du en god variasjon av ris og nudelretter, samt supper og ulike proteiner. Jeg har også inkludert populære retter som crispy duck, koreanske potato corn dogs og de nydelige grapefrukt tertene som passer perfekt til helgekos 🙂

Mandag: Kongekrabbe Maki Med Chilimasjones:

Onsdag: Spicy Wonton Nudler:

Onsdag: Risnudler Med Lemongrass Chicken:

Torsdag: Koreanske potato corn dogs:

Fredag: Crispy Duck:

Lørdag: Thai Green Curry:

Søndag: Japansk Risbolle Med Biff Og Bløtkokt Egg:

Helgekos: Grapefrukt Terte Med Mandarin Og Ananas Krem:

Ta også en titt på tidligere ukesmenyer her 🙂

Håper dere finner noe som faller i smak for den kommende uken! Ta også en titt innom neste uke for splitter nye og spennende oppskrifter 🙂
Klem TuTu

8
Kommenter

Legg inn en kommentar

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Fan!
Guest
Fan!

Hei! Helt fantastisk blogg!! Og jeg håper du skal ha matkurs! 🙂 jeg har et lite ønske, er det mulig å lage et innlegg der du viser hva slags ingredienser du bruker? Typ bilde av de forskjellige typene soyasaus, oystersaus osv? 🙂

Ingrid
Guest
Ingrid

(jeg får ikke svart deg direkte på kommentaren) Vi har testet biff chop suey, innbakt kylling i appelsinsaus, five spice hoisin chicken og spicy dumplings! Orange chicken og spicy dumplings har vi laget to ganger allerede 😀 så har vi laget mango sago to ganger (det var noe av det beste vi har smakt!), mochi ice-cream og mitarashi dango. Jeg har lagt ut story av maten (og tagget deg) to ganger, og har fått masse tilbakemelding! Gleder oss til å prøve mer!

Ingrid
Guest
Ingrid

Jeg må bare få sagt hvor utrolig glad jeg er for å ha funnet denne bloggen!! Jeg og samboeren min elsker asiatisk mat, men vi har hatt en oppfatning av at det er vanskelig å lage og vanskelig å finne/få tak i ingredienser.. vi fant profilen din på instagram og videre bloggen din for ca en uke siden, og har bare laget retter fra bloggen sin siden! Selvfølgelig med tilhørende desserter, også herfra.. alt vi har smakt sliter vi med å rangere siden alt har vært så utrolig godt! Vi gleder oss til å prøve enda flere av oppskriftene dine!… Read more »

Tone Hansen
Guest
Tone Hansen

Skal det bære ingefær også oppi? 😊