Ukesmeny 42

Inneholder Annonse: I samarbeid med Bama og kampanjen #diggpotet

God søndag fine dere 🙂

Da er hverdagen snart tilbake for de fleste av oss, og jeg håper dere har hatt noen fine fri dager. Denne uken har jeg satt sammen en ukesmeny som består av retter fra alle kjøkkener på bloggen min, slik at dere kan få en god variasjon til middagsbordet 🙂

Jeg elsker å bruke søndagene til å surfe etter nye ideer til bloggen og spennende retter vi ønsker å inkludere her hjemme. Da går hverdagen mye enklere for seg, når man allerede vet sånn ca. hva man ønsker å lage! Håper dere finner litt inspirasjon fra dagens ukesmeny 🙂

Mandag: Banh Mi Med Vietnamesiske Kjøttboller

Tirsdag: Asiatisk Kylling Taco

Onsdag: Vietnamesiske Kyllingvinger

Torsdag: Ovnstekte Potetbåter Med Vårløksolje Og Chilimajones

Fredag: Wonton Dumplings

Lørdag: Thai Laksesalat

Søndag: Udon Nudelsuppe Med Soyamarinert Biff

Helgekos: Butter Mochi

Ta også en titt på tidligere ukesmenyer her 🙂

Grunnet en feil i kommentarfeltet, er det bare å sende meg direkte meldinger på Facebook eller Instagram dersom du har noen ønsker eller spørsmål 🙂 Ha en riktig fin søndag videre,
Klem TuTu

8
Kommenter

Legg inn en kommentar

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Fan!
Guest
Fan!

Hei! Helt fantastisk blogg!! Og jeg håper du skal ha matkurs! 🙂 jeg har et lite ønske, er det mulig å lage et innlegg der du viser hva slags ingredienser du bruker? Typ bilde av de forskjellige typene soyasaus, oystersaus osv? 🙂

Ingrid
Guest
Ingrid

(jeg får ikke svart deg direkte på kommentaren) Vi har testet biff chop suey, innbakt kylling i appelsinsaus, five spice hoisin chicken og spicy dumplings! Orange chicken og spicy dumplings har vi laget to ganger allerede 😀 så har vi laget mango sago to ganger (det var noe av det beste vi har smakt!), mochi ice-cream og mitarashi dango. Jeg har lagt ut story av maten (og tagget deg) to ganger, og har fått masse tilbakemelding! Gleder oss til å prøve mer!

Ingrid
Guest
Ingrid

Jeg må bare få sagt hvor utrolig glad jeg er for å ha funnet denne bloggen!! Jeg og samboeren min elsker asiatisk mat, men vi har hatt en oppfatning av at det er vanskelig å lage og vanskelig å finne/få tak i ingredienser.. vi fant profilen din på instagram og videre bloggen din for ca en uke siden, og har bare laget retter fra bloggen sin siden! Selvfølgelig med tilhørende desserter, også herfra.. alt vi har smakt sliter vi med å rangere siden alt har vært så utrolig godt! Vi gleder oss til å prøve enda flere av oppskriftene dine!… Read more »

Tone Hansen
Guest
Tone Hansen

Skal det bære ingefær også oppi? 😊