Ukesmeny 38

God søndag herlige dere!

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg fikk for banan vårrullene i går! Flere har testet dem og sendt meg bilder allerede på Instagram, og har dere lyst til å tagge meg, så heter jeg @alt_asiatisk 🙂

En perfekt ukesmeny for meg består av proteinkilder, ris, nudler, supper og noe jeg virkelig kan kose meg med i helgen. Denne uken finner dere derfor noen klassikere og favoritter på bloggen, som blant annet stekt nudler med biff, som er blitt testet mye av dere 🙂

Mandag: Vietnamesisk sitrongress marinerte kyllinglår

Tirsdag: Asiatisk Laksesalat Med Hjemmelaget Sesamdressing

Onsdag: 5 Minutters Nudelsuppe

Torsdag: Stekt Nudler Med Biff

Fredag: Papaya Salat

Lørdag: Honey Walnut Shrimp

Søndag: Vietnamesiske Sommeruller Med Svin

Helgekos: Mango Sticky Rice

Håper dere finner noe dere har lyst til å teste 🙂 Titt gjerne innom i morgen og resten av uken for splitter nye og spennende oppskrifter!
Klem TuTu

2 Comments

  1. Elsker ukesmenyer! Tusen takk <3

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*