Retningslinjer For Personvern

Google Analytics:
Altasiatisk.no bruker Google Analytics for å gi oss tall og rapporter til å forberede og analysere brukervennligheten på vår hjemmeside. Verktøyet samler inn disse informasjonene via informasjonskapsler kalt cookies. Ved at tekstfiler lagres på brukerens nettleser når leseren åpner vår hjemmeside, gir dette oss innsyn i f.eks. hvilken nettleser du bruker.

Google Analytics samler også inn IP – adresser, som er en unik identifikator eller adresse som en enhet tildeles, deriblant PC eller skriver. IP – adressene som innhentes, er for å kunne skille brukere fra hverandre, og informasjonen blir anonymisert og kan derfor ikke spores tilbake til maskinvaren eller personen.

Nyhetsbrev:
Altasiatisk.no bruker Mailchimp for utsendelser av nyhetsbrev, ukesmenyer og tips til personer som velger å abonnere hos oss. Ved bruk av popups på hjemmesiden, er det valgfritt om du velger å abonnere hos oss, og du kan når som helst melde av nederst på nyhetsbrevet du har mottatt.

Kommentarer:
Dersom du kommenterer hos oss, legger du igjen informasjon som navn og epost-adressen. Navnet du legger igjen vil være synlig på hjemmesiden, sammen med kommentarer du har sendt inn. Epost-adressen blir ikke vist på hjemmesiden og brukes til å håndtere og administrere kommentarer.

2 Comments

  1. Hei. Sitron chiffon kake. Jeg lurer på om kan bytte ut randform med en annen type form. Og kan man bytte ut sitron med annen asiatisk smak? Mvh Va

    • Heisann, randform eller chiffon kakeform anbefales for å få kaken til å vokse jevnt i ovnen. I kokeboka mi som kommer 1.mars deler jeg en ny oppskrift med pandan essens/paste, så pandan vet jeg er veldig god smakstilsetning 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*