Retningslinjer For Personvern

Google Analytics:
Altasiatisk.no bruker Google Analytics for å gi oss tall og rapporter til å forberede og analysere brukervennligheten på vår hjemmeside. Verktøyet samler inn disse informasjonene via informasjonskapsler kalt cookies. Ved at tekstfiler lagres på brukerens nettleser når leseren åpner vår hjemmeside, gir dette oss innsyn i f.eks. hvilken nettleser du bruker.

Google Analytics samler også inn IP – adresser, som er en unik identifikator eller adresse som en enhet tildeles, deriblant PC eller skriver. IP – adressene som innhentes, er for å kunne skille brukere fra hverandre, og informasjonen blir anonymisert og kan derfor ikke spores tilbake til maskinvaren eller personen.

Nyhetsbrev:
Altasiatisk.no bruker Mailchimp for utsendelser av nyhetsbrev, ukesmenyer og tips til personer som velger å abonnere hos oss. Ved bruk av popups på hjemmesiden, er det valgfritt om du velger å abonnere hos oss, og du kan når som helst melde av nederst på nyhetsbrevet du har mottatt.

Kommentarer:
Dersom du kommenterer hos oss, legger du igjen informasjon som navn og epost-adressen. Navnet du legger igjen vil være synlig på hjemmesiden, sammen med kommentarer du har sendt inn. Epost-adressen blir ikke vist på hjemmesiden og brukes til å håndtere og administrere kommentarer.

4 Comments

 1. Åge Byklum

  Hei
  Jeg har nettopp laget denne retten https://www.altasiatisk.no/2021/02/kylling-wok-med-gronnsaker/ som så veldig god ut.
  Men da sausen bare skulle ha 0,5 dl vann ble jeg litt usikker. Regnet med at det var riktig, og siden jeg hadde mye kjøtt så doblet jeg oppskriften. Den ble VELDIG salt. Er det noen feil her?? Skulle det ha vært 5 dl…da tror jeg det hadde blitt riktig.
  Men…takk for alle oppskriftene dine….de er nydelige. Men ikke alltid så lett å få den “riktige” smaken. Men det jobbes med saken. 🙂 🙂

  • Heisann 🙂 0,5 dl (50 ml) er riktig og jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på denne. Ettersom jeg i tillegg bruker måleskjeer der 1 ss tilsvarer 15 ml, får du en del saus når du blander alt sammen. Når du dobler en saus er det viktig å smake til slik at du blir fornøyd, da mengden her bare er målt opp til 4 porsjoner 🙂

 2. Hei. Sitron chiffon kake. Jeg lurer på om kan bytte ut randform med en annen type form. Og kan man bytte ut sitron med annen asiatisk smak? Mvh Va

  • Heisann, randform eller chiffon kakeform anbefales for å få kaken til å vokse jevnt i ovnen. I kokeboka mi som kommer 1.mars deler jeg en ny oppskrift med pandan essens/paste, så pandan vet jeg er veldig god smakstilsetning 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*